2017. január 27., péntek

Napelemes rendszer beruházások

Már hazánkban is elérhető korszerű, megújuló energia termelésének lehetősége. A megújuló energiához kapcsolódó beruházások több oldalról is értéket teremtenek. Amellett, hogy növelik a vállalatok energia hatékonyságát, versenyképességét, a zöld energia használatával tovább javítja a vállalat megítélését, növelik a cég és márka értékét.

A napenergia hasznosítása a technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre olcsóbban érhető el. Egyre több gyártó kíván belépni és részt venni ebben a dinamikusan növekvő iparágban.

A folyamatos fejlesztések egyre kifinomultabb technológiákat tesznek elérhetővé, ezáltal a napelemes rendszer megvalósítása egyre egyszerűbbé, tökéletesebbé és olcsóbbá válik, még nem ideális feltételek mellett is. Ennek eredménye képpen a beruházás összege egyre rövidebb idő alatt térül meg, a megvalósított napelemes erőművek garanciája pedig egyre hosszabb, akár 25-30 év is lehet.



A napelemes energiatermelés a technológiából adódóan minimális karbantartást igényel. A fejlett, intelligens monitoringnak köszönhetően bármilyen termelés visszaesés, rendellenesség vagy hiba azonnal észlelhető. Egyes rendszereknél az ellenőrzés akár panelekre bontva látható, ellenőrizhető. A felügyeleti rendszer általában mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is elérhető, de riasztásokat a rendszer automatikusan elküldi e-mailben a megfelelő technikai személynek, így a hiba és az ebből adódó termelés kiesés gyorsan orvosolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése